Personvernerklæring

Personvern- og cookies erklæring

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Rolf Grohs samler inn og behandler personopplysninger via våre nettsider.

Rolf Grohs, organisasjonsnummer: 916 076 770 er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

1. Personopplysninger som behandles

Rolf Grohs AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

Via kontaktskjema innhenter vi følgende opplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • e-postadresse

3. Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne kontakte deg for å svare på din henvendelse til oss. Dersom du ikke ønsker å oppgi disse opplysningene til oss, må du kontakte oss på annen måte enn via vårt kontaktskjema.

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon vi innhenter lagres i datasystemet til vår nettside – webflow.com.

5. Hvordan slettes opplysningene?

Opplysninger oppbevares i systemene så lenge det er relevant å beholde dem. Det rettslige grunnlaget for slik behandling er Personopplysningsloven § 8.a (jfr. EUs personvernforordning § 6.1b).

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til noen tredjepart.

7. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Rolf Grohs ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies) på hjemmesidene:

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv. Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Webflow.com

Webflow er er publiseringsplattformen denne nettsiden er bygget på.

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

  • Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

10. Kontaktinformasjon

Firmanavn: Rolf Grohs AS

Org.nr: 916 076 770

Telefon: +47 35 51 64 30

E-post: post@grohs.no

Adresse: Raset 21, 3735 Skien

Kontakt informasjon

Din beskjed er sendt. Vi kontakter deg så snart vi kan. Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj oj, noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt. Vennligst kontakt oss på Telefon eller epost isteden.
Kontor Adresse: Raset 21, 3735 Skien.
Telefon: 35 51 64 30
Espen grohs: 917 18 836

Åpent: mandag - fredag 07.00 - 15.00

Utvidet åpningstider i sommerhalvåret, se våre åpningstider på Facebook

Kontaktperson gravemaskin / veihøvel: Morten Grohs Tlf: 911 40 359
Personvernerklæring
Copyright: Rolf Grohs AS 2019
Utviklet av: Annec Design