sikteverk
menu button

 

Personvern- og cookies erklæring

Sist endret: 14.12 2018

 

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Rolf Grohs samler inn og behandler personopplysninger via våre nettsider.

Rolf Grohs, organisasjonsnummer: 916 076 770 er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

 

1. Personopplysninger som behandles

Rolf Grohs AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

    Informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • e-postadresse

 

2. Hvordan informasjon innhentes?

Rolf Grohs samler inn opplysninger via kontaktskjema på vårt nettsted.

 

3. Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne kontakte deg for å svare på din henvendelse til oss. Dersom du ikke ønsker å oppgi disse opplysningene til oss, må du kontakte oss på annen måte enn via vårt kontaktskjema.

 

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon vi innhenter lagres i vårt:

I datasystemet til vår nettside – Businesscatalyst.com.

 

5. Hvordan slettes opplysningene?

Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde dem. Det rettslige grunnlaget for slik behandling er Personopplysningsloven § 8.a (jfr. EUs personvernforordning § 6.1b).

 

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til noen tredjepart.

 

7. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Rolf Grohs ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies) på hjemmesidene:

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv. Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Businesscatalyst

Businesscatalyst er publiseringsplattformen denne nettsiden er bygget på.

 

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

  • Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari

 

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

 

10. Kontaktinformasjon

Firmanavn: Rolf Grohs AS

Org.nr: 916 076 770

Telefon: +47 35 51 64 30

E-post: post@grohs.no

Adresse: Raset 21, 3735 Skien